På torsdag blir Mina sidor ännu bättre!

Exempelbild.

Mina sidor och marknad

På torsdag kommer vi gå över helt och hållet till nya Mina sidor. Ni som redan bor hos oss har redan kunna logga in på nya mina sidor för att hantera olika ärenden. På torsdag kommer även marknad att flytta in där. Det innebär att alla som står i vår kö kommer logga in på en snyggare och ännu mer mobilanpassad sida där de kan se alla våra lediga objekt.

Lägg upp din sökprofil igen.

Du som har lagt in en sökprofil på mina sidor kommer behöva göra det igen första gången du loggar in på nya mina sidor då den funktionen inte följer med från din gamla sida.

Appen försvinner.

I och med övergången till nya Mina sidor och marknad försvinner appen som du tidigare kunnat ladda ner från Appstor eller Google Play. Nu använder du bara länken till mina sidor och sparar ner den på hemskärmen till din telefon eller platta.

Vi hoppas allt är igång efter lunch på torsdag men vi hoppas ni har överseende med att det kan vara en del driftstörningar under dagen.

Nyttjare.

En nyhet med nya mina sidor är att du som bor hos oss kan anmäla en som kan hjälpa dig med mina sidor. Om du känner att du inte vill eller kan göra din felanmälan via Mina sidor kan alltså en vän eller släkting hjälpa dig.

Om du är intresserad att lägga till en nyttjare kontaktar du kundtjänst.