NYA RUTINER FÖR ATT MINSKA SMITTSPRIDNING!

OBS! Uppdaterade riktlinjer från onsdag den 29 september 2021.

Kundtjänst håller stängt för spontanbesök veckan ut. Från måndag den 4 oktober öppnar vi upp för besök igen enligt ordinarie öppettider.

Viktigt! Har du symptom ska du stanna hemma.

Vi har fortsatt öppet vår telefontid enligt ordinarie öppettider och är ditt ärende akut nås vi på vår jourtelefon.

Rättviks Fastigheter följer nationella beslut och riktlinjer för att minska spridningen av Coronavirus Covid-19. Du kan känna dig trygg med att våra medarbetare inte är på jobbet om de är sjuka. Här följer våra nya rutiner och önskemål:

Besök
Kundtjänst är öppen måndagar 09.00–12.00, tisdag–fredag mellan 10.00–12.00. Det går fortsatt att kontakta oss för att boka besök också. Vid besök undviker vi för allas trygghet fysisk kontakt och håller avstånd. Avboka besök hos oss om du har förkylningssymtom.

Vid felanmälan tänk på att hålla avstånd när vi kommer för att åtgärda era fel. När vi kommer till din lägenhet vill vi, både för er skull och för vår, undvika närkontakt under besöket därför vill vi att ni går in i ett annat rum eller går ut under vårt besök.

Felanmälan gör du enklast via Mina sidor. Har du inte aktiverat det kan du fortsatt göra din felanmälan på telefon 0248-70290. Akuta fel sker dygnet runt till räddningstjänsten som nås på 0746-38 98 43.

Om du är i karantän i hemmet på grund av Corona eller om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även om de är lindriga, behöver fastighetsskötaren få kännedom om detta innan denne kommer in i bostaden för att undvika smitta eller att föra smittan vidare.

Lägenhetsvisningar
Vi genomför visningar av lägenheter men är noggranna med att hålla avstånd till varandra. Med vår uthyrningssamordnare kommer ni överens om bästa sätt för visning av lägenhet.

Mer information och hjälp till den som behöver
Vi vill gärna hjälpa våra hyresgäster med vad som är möjligt – hör av dig till oss om du har frågor eller känner dig orolig så ska vi göra vårt bästa med att hjälpa till. Vi bevakar och värderar löpande det rådande läget och återkommer med ny och uppdaterad information när vi har sådan. Följ oss gärna på facebook.com/rattviksfastigheter eller läs mer på www.rattviksfastigheter.se

Ta hand om dig!

Önskar din hyresvärd

Rättviks Fastigheter AB