RFAB logotype

Om oss

RFAB är ett kommunalt fastighetsbolag med förvaltning och utveckling av lokaler i kommunal verksamhet, samt bostäder för privat bruk.

Vi tar hand om Rättviks utemiljö genom skötsel, underhåll och utveckling av våra gatu- och parkområden. Genom detta bidrar vår verksamhet aktivt till kommunens samhällsutveckling.

Vi har ca 530 hyresrätter och ett antal kontors- och industrilokaler som är utspridda över kommunen i  Boda, Furudal, Vikarbyn samt huvuddelen som återfinns centralt i Rättvik.

Vi är i dag 20 anställda som jobbar inom tre affärsområden;

  • Bostäder
  • Lokaler
  • Park och väg

Våra vackra vyer lockar

Rättviks kommun är inne i en expansiv tidsperiod. Turistnäringen växer och utbudet på olika former av aktiviteter har aldrig varit så stort. Somrarna präglas av ett pulserande flöde av folk som vill ta del av vårt rika kultur- och nöjesliv. Även vintertid lockar aktiviteter i vår vackra natur med välskötta vinteranläggningar. Det är klart att denna miljö drar till sig och gör så att folk vill bo här!

Rättvik behöver fler bostäder för att fortsätta växa

Många vill bo i Rättvik och kommunen växer. Bostadssituationen är ansträngd, efterfrågan är betydligt större än tillgången. Vi behöver fler bostäder helt enkelt. Ett positivt problem kan tyckas men för kunderna blir urvalet och underlaget ganska magert. Även privata fastighetsägare är överbelastade. Nu inleds därför ett inspirerande samarbete med att få fram hållbara byggnationer, såväl i kommunal som i privat regi.

Våra viktiga vägvisare

Som största fastighetsägare i kommunen, anser vi att det är viktigt att på ett trovärdigt sätt kunna visa vägen för utvecklingen i kommunen. För oss är det viktigt att våra kunder har det bra och trivs här. Vi har nyligen utfört en kundundersökning för att se hur vi uppfattas hos våra kunder. Många deltog och resultatet var positivt och gav oss dessutom värdefull information om hur vi ska bli ännu bättre. Hur vi ska prioritera vårt arbete i framtiden.

Proffessionellt. Kompetent. Respekt. Trovärdigt. Våra ledord ska genomsyra vårt dagliga och strategiska arbete! Tillgänglighet och trygghet i kombination med god service är också något vi låter avgöra vid de flesta vägval.


Rättviks Fastigheter AB
Vasagatan 6  
795 30 Rättvik
Telefon: 0248-702 90
E-post: info.rfab@rattvik.se

Tyck till om Rättviks Fastigheter AB

Dina synpunker är viktiga för oss.
Klicka här om du vill lämna ris eller ros!